Persondatapolitik hos APVpartner

PERSONDATAPOLITIK HOS APVPARTNER

APVpartner PERSONDATAPOLITIK FOR INDSAMLING AF OPLYSNINGER TIL BRUG FOR OPFYLDELSE AF AFTALER MED VORES KUNDER

APVpartner (herefter ”vi”, ”os”, ”vores”) behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med denne persondata- og privatlivsbeskyttelsespolitik (herefter ”Persondatapolitik”).

I det følgende informerer vi dig om dine rettigheder som registreret kunde hos os, samt om hvordan vi behandler og beskytter dine personoplysninger.

1. Personoplysninger

1.1 Vi behandler kun personoplysninger om dig, som du giver os for at kunne opfylde vores aftale med dig.

De indsamlede personoplysninger vil typisk omfatte:
- Kontaktoplysninger som; for- og efternavn, adresse, e-mailadresse, og telefonnummer

2. Anvendelse af dine personoplysninger

2.1 Formålet med indsamlingen af dine personlige oplysninger er, at opfylde vores aftale med dig om levering af de serviceydelser APVpartner leverer til dig

2.2 Indsamlingen er ligeledes nødvendig i forhold til fakturering

2.3 Vi anvender ikke personoplysninger om dig, til andet end det der står skrevet i punkt 2.1 og 2.2

3. Opbevaring af dine personoplysninger

3.1 Dine personoplysninger opbevares hos ekstern virksomhed GreenGeeks (herefter Databehandleren”), eller internt hos os (herefter ”Datasansvarlig”)

3.2 Oplysningerne lagres på servere der alle overholder GDPRs retningslinjer, og dine personlige oplysninger vil derfor altid være omfattet af beskyttelsen i persondataforordningen.

3.3 Vi er, over for dig, ansvarlige for opbevaringen af dine personlige oplysninger hos Databehandleren.

3.4 Vi påser løbende, at vi og Databehandleren har truffet de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerheds-foranstaltninger mod, at dine personlige oplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, går tabt eller forringes. Endvidere sikrer vi, at de ikke kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med de til enhver tid gældende regler om behandling af personoplysninger.

4. Deling

4.1 Vi kan dele dine personlige oplysninger med andre leverandører og samarbejdspartnere, f.eks. rådgivere, når det er nødvendigt for at vi kan opfylde vores aftale med dig.

4.2 Herudover kan vi dele dine personlige oplysninger, hvis vi er forpligtede til at overdrage eller dele dine personlige oplysninger med offentlige- og retslige myndigheder, herunder hvis vi skal indberette oplysninger til det offentlige.

5. Sletning af dine personlige oplysninger

5.1 Vi opbevarer kun personoplysninger, så længe det er nødvendigt til opfyldelse af serviceydelsen eller til opfyldelse af lovkrav.

5.2 Vi sletter dine oplysninger, når vi ikke længere har behov for dem.

6. Dine rettigheder

6.1 Du er til enhver tid berettiget til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi har indsamlet, og som vi opbevarer og behandler om dig. Ønsker du at få det oplyst, så kontakt os på vores e-mail eller hovedtelefonnummer.

6.2 Du kan til en enhver tid kræve berigtigelse, gøre indsigelse eller få begrænset behandlingen af dine personoplysninger. Hertil kan du til enhver tid kræve dine personlige data udleveret og slettet.

6.3 Ønsker du at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan det ske til Datatilsynet, Borgergade 28, 1300 København K, tlf.: 33 19 32 00 eller via e-mail: dt@datatilsynet.dk

7. Dataansvarlig

Dine personoplysninger indsamles og behandles af:

APVpartner
CVR nr.: 39391732
Stendyssevej 8
4400 Kalundborg
+45 36960724
din@apvpartner.dk